Liftweekend

Datum: 05 april t/m 07 april

Het is weer tijd om langs te de weg te staan met de duimpjes omhoog. Het LIFTFWEEKEND komt er weer aan. Dus ga snel naar een training, een borrel of een andere plek waar SKITS-ers te vinden zijn. De regels zijn als volgt: zoek een liftbuddie van het andere geslacht en schrijf je samen in. De inschrijving gaat open op MAANDAG 14 JANUARI. Er zijn vaak veel gegadigden dus zorg dat je op tijd een liftmaatje hebt om je gelijk in te kunnen schrijven. De inschrijving sluit op 4 februari. 

De bestemming blijft geheim tot op de dag zelf, maar we kunnen wel beloven dat we ook dit jaar weer een hele vette bestemming hebben.

Kosten: rond de €75
Deelname is op eigen risico, dus zorg zelf dat je een goede reisverzekering hebt afgesloten.
Let op: uiterste kosteloze afmelddatum voor het liftweekend is 4 februari 

Dit jaar proberen we er voor te zorgen dat iedereen die mee wilt ook daadwerkelijk mee kan. Dit kunnen wij alleen nog niet 100% garanderen, dus als dit toch niet lukt gaan we als nog selecteren op moment van inschrijving, waarbij bij beide personen van het koppel ingeschreven moeten staan (1 vd 2 ingeschreven geeft dus nog geen garantie!). 

Wil je graag mee maar kun je geen buddy vinden, mail dan naar ac@skits.nl en dan gaan wij proberen iets voor je te regelen. 

Leden die zijn ingeschreven:

  Sponsoren

  SSA
  Jaap Eden
  36
  SVU
  Hyro Sports
  USC

  Realisatie: verenigingenweb