Openingsmarathon KPN Cup

Locatie: Jaap Eden IJsbaan
Datum: 20 oktober

Op zaterdag 20 oktober zal de Jaap Edenbaan het strijdtoneel vormen van de openingswedstrijd van de KPN marathon cup. Het belooft een spectaculaire wedstrijd te worden. Dus kom kijken en moedig onze rijders aan op weg naar de winst! Verder zal tussen de wedstrijden door de ploegenvoorstelling van de ploeg plaatsvinden.

Programma
19.15 uur: Topdivisie dames - 80 ronden met Melissa van Pierre, Malou Hiemstra, Tessa Snoek en Bente Kerkhoff
20.30 uur: Topdivisie heren - 125 ronden met Christoffel Hendriks, Sjaak Schipper, Mark van der Harst, Cas van Trierum, Niels Immerzeel, Daan Besteman, Joeri Klous, Victor Ramler, Jeroen Janissen en Kay Schipper
22.00 uur: Beloften heren - 100 ronden met Koen de Best, Jesper Koen, Jelle de Boer, Mark van der Hulst en Casper Zuurveld 

SKITS biedt voor haar leden de mogelijkheid aan om kaarten met korting te kopen. De kaarten kosten dan geen €8,- per stuk, maar slechts €5 per stuk. Daarnaast krijgen SKITS leden óók een gratis drankje tijdens de openingsmarathon!
Inschrijving staat open tot en met vrijdag 17:00 uur!

Mocht je hier gebruik van willen maken dan kan jij je inschrijven voor dit evenement. Let wel, inschrijven betekent dat er €5 geïncasseerd wordt!

Leden die zijn ingeschreven:

  Sponsoren

  SVU
  Hyro Sports
  SSA
  36
  USC
  Jaap Eden

  Realisatie: verenigingenweb