Zomerreis

Datum: 07 juli t/m 14 juli

De eerste kilometers zijn weer gemaakt, de eerste zadelpijn is net weer over en de fiets gedachtes gaan met dit weer richting de zomer. Als je nu nog eens erbij bedenkt dat je in de zomer een paar van de mooiste bergen van Italië mag gaan beklimmen wordt het bijna een droom. 

SKITS maakt deze droom werkelijkheid, van vrijdagavond 6 juli tot en met zaterdag 14 juli gaan wij namelijk voor de eerste keer in SKITS-historie met zomerreis naar Bormio. Dit pittoreske dorp ligt aan de “Passo dello Stelvio”, met niet 21 bochten puur genieten maar 34 en voor de hele klim zelfs 48 bochten. Win jij de Cima Coppi?

Wat moet jij allemaal doen om bij deze prachtige reis te zijn? 

Stap 1: Schrijf je op 10 mei tijdens het Hemelvaartsweekend om 20:00 in via de SKITS website. Zorg dus dat je verbinding hebt met internet op dat moment. 

Stap 2: De richtprijs is 350 euro, maak hiervan voor 1 juni een aanbetaling van 250 euro over de rest wordt geïncasseerd via SKITS na de zomerreis.

Stap 3: Dit is eigenlijk al stap 1, ga fietsen, heel veel fietsen. 

stap 4: Poets je fiets voordat wij weggaan en zorg dat alles tiptop in orde is. Let vooral op de banden, remmen en versnellingen. 
Meld je dus allemaal aan, de 25 SKITS’ers die zich als eerste inschrijven mogen ook daadwerkelijk mee maar wees niet getreurd er is een wachtlijst, er melden zich altijd mensen af. Dit kan kosteloos tot 1 juni.

Kusjes van de Zomerreiscie 

Erik, Jesper, Jelle, Judith en Niels                                                                                                                                                                                    

Leden die zijn ingeschreven:

  Sponsoren

  36
  Hyro Sports
  USC
  Cor Mantel 2wielers
  Jaap Eden
  SVU
  SSA

  Realisatie: verenigingenweb