Open Week

Datum: 06 september t/m 12 september

Twijfel jij nog of je lid wil worden bij SKITS? Wil je eens met eigen ogen ervaren hoe leuk SKITS is? Ga jij diep met SKITS tijdens een van de trainingen of op de dansvloer? Dit kan allemaal tijdens de SKITS Open Week. Van 6 tot en met 12 september zullen alle activiteiten bij SKITS open toegankelijk zijn voor niet leden. Dus kom meemaken wat SKITS je te bieden heeft tijdens een van de activiteiten! En word lid in ons lustrumjaar! 

Ons rooster:
- 6 september: Open droogtraining (19:00 bij het USC)
- 7 september: Open borrel (houd facebook in de gaten voor de locatie)
- 10 september: Open toertocht (10:00, aanmelden via Kees@SKITS.nl)
- 11 september: Open Social Cycle (18:30 fietsen en 20:30 eten, aanmelden via de website)
- 12 september: Open skeelertraining (19:00 in het Diemerpark)

Toelichting van de activiteiten:
** Open droogtraining - 6 september **
We trappen de open week af met een droogtraining van onze trainer Kees! Om 19.00 uur verzamelen we bij het USC Universum. SKITS'ers danken hun mooie billen aan deze trainingen, dus wat houdt je nog tegen?

** Open borrel - 7 september **
Legendarische SKITS borrels beginnen altijd om 21.00 uur en eindigen in de late uurtjes. Fanatieke sporters worden fanatieke borrelaars zodra het vloeibare goud op tafel komt. Uiteraard vergezelt met heerlijke deuntjes. We zien je in het Genootschap der Geneugten!

** Open toertocht - 10 september **
Op een (brakke) zondagochtend is niets zo lekker om een frisse neus te halen, en wel tijdens een rondje Markermeer onder leiding van Kees. Heb jij genoeg fietservaring om deze 150 km lange tocht te voltooien, meld je dan aan via de mail (kees@skits.nl).

** SKITS Open Social Cycle - 11 september **
Een maandag is geen maandag zonder social. In de zomer op de fiets en in de winter op de schaats, met achteraf een heerlijke maaltijd. Om 18.30 uur verzamelen bij de SVU, meld je vooraf aan via de site
Mocht je geen eigen racefiets hebben zijn er leenfietsen beschikbaar!

** Open skeelertraining - 12 september **
Om het schaatsgevoel ook in de zomer te kunnen ervaren, sluiten we de open week af met een skeelertraining in het Diemerpark. Om 19.00 uur verzamelen bij het USC Universum. Heb je geen eigen skeelers? Stuur dan even een mailtje naar schaatsen@skits.nl

Enthousiast geworden? Word lid en ga mee op introweekend (15 tot en met 16 september). Heb je vragen of wil je je enthousiasme kwijt of een beetje aandacht? Stuur een berichtje naar bestuur@skits.nl!

Leden die zijn ingeschreven:

  Sponsoren

  SVU
  Cor Mantel 2wielers
  Hyro Sports
  USC
  36
  Jaap Eden

  Realisatie: verenigingenweb